Mihai și Emilia Bendeac au donat împreună cu Editura Bookzone 200.000 de euro spitalului Fundeni

Spre sfarsitul anului 2020, cartea scrisă de Mihai Bendeac și de mama sa, Emilia, abia ajungea la tipografie și urma să se vândă într-un număr-record de exemplare: 10.000 în mai puțin de 24 de ore. Cei doi autori au anunțat încă înainte de lansare că vor dona toate încasările din vânzarea cărții către cauze nobile, iar Editura Bookzone s-a alăturat acestui demers caritabil. Continue reading „Mihai și Emilia Bendeac au donat împreună cu Editura Bookzone 200.000 de euro spitalului Fundeni”

PAU GASOL A PURTAT TOMMY HILFIGER LA NUNTA SA CU CATHERINE MCDONNELL

Tommy Hilfiger, anunță că jucătorul spaniol de baschet și ambasadorul local al colecțiilor pentru bărbați TOMMY HILFIGER și TOMMY HILFIGER TAILORED în Spania, Pau Gasol, a purtat TOMMY HILFIGER la nunta sa cu antreprenoarea Catherine McDonnell, ce a avut loc la Castell de l’Empordà, Spania, pe 16 iulie 2019. Continue reading „PAU GASOL A PURTAT TOMMY HILFIGER LA NUNTA SA CU CATHERINE MCDONNELL”

Lara Fabian va celebra frumoasa vârstă de 50 de ani alături de fanii săi din România în cadrul a două concerte în București

Lara Fabian revine la București în luna Noiembrie, în cadrul turneului internațional 50 WORLD TOUR, un turneu foarte special pentru mult îndrăgita artistă deoarece prin intermediul acestuia celebrează alături de fani frumoasa vârstă de 50 de ani. Continue reading „Lara Fabian va celebra frumoasa vârstă de 50 de ani alături de fanii săi din România în cadrul a două concerte în București”