TOMMY HILFIGER SE ANGAJEAZĂ SĂ PROMOVEZE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR ÎN CADRUL MODEI ȘI INDUSTRIILOR CREATIVE

Pe data de 31 mai 2020, designerul american Tommy Hilfiger a cerut o schimbare îndrăzneață în sprijinul Mișcării Black Lives Matter, afirmând: „Ceea ce se întâmplă nu este în regulă. Avem nevoie de acțiune.” Continue reading „TOMMY HILFIGER SE ANGAJEAZĂ SĂ PROMOVEZE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR ÎN CADRUL MODEI ȘI INDUSTRIILOR CREATIVE”

Vrem să fii în siguranță #nu doar acasă – Cu ParkLake și Glovo ai 20% discount la comenzile pentru acasă

Începând cu data de 26 iunie, ParkLake Shopping Center a lansat în colaborare cu Glovo România o campanie care vine în sprijinul tuturor celor care doresc să aibă acces la preparatele culinare preferate din restaurantele favorite. Continue reading „Vrem să fii în siguranță #nu doar acasă – Cu ParkLake și Glovo ai 20% discount la comenzile pentru acasă”

Anul începe cu reduceri colosale și o expoziție de record mondial, la ParkLake Shopping Center

Începutul de an marchează momentul reducerilor de iarnă. În perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2020, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni la un adevărat maraton al cumpărăturilor, ofertele și reducerile de până la 70% fiind prezente în toate magazinele din centrul comercial.  Continue reading „Anul începe cu reduceri colosale și o expoziție de record mondial, la ParkLake Shopping Center”