Anul începe cu reduceri colosale și o expoziție de record mondial, la ParkLake Shopping Center

Începutul de an marchează momentul reducerilor de iarnă. În perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2020, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni la un adevărat maraton al cumpărăturilor, ofertele și reducerile de până la 70% fiind prezente în toate magazinele din centrul comercial.  Continue reading „Anul începe cu reduceri colosale și o expoziție de record mondial, la ParkLake Shopping Center”

Contribuie la realizarea primei secții de recuperare psiho-neuromotorie cu aparatură robotizată

Fundația “Șansă la viitor” a luat naștere cu ajutorul a doi părinți, din dragoste pentru copilul lor. Cei doi au pus bazele unei fundații ce ajută copiii născuți prematur care au dezvoltat deficiențe neuromotorii, să beneficieze de terapii necesare, pentru a le reda șansa de a fi copii normali într-o bună zi. Continue reading „Contribuie la realizarea primei secții de recuperare psiho-neuromotorie cu aparatură robotizată”

Un Halloween petrecăreț pentru orice monstruleț – Șase zile de distracție la ParkLake Shopping Center

În perioada 26 – 31 octombrie, la ParkLake Shopping Center, bucureștenii vor fi întâmpinați de cele mai amuzante gazde: fantome, vampiri, vrăjitoare și alte creaturi ale nopții, puse pe șotii și joacă, zăbovesc pentru șase zile de distracție! Continue reading „Un Halloween petrecăreț pentru orice monstruleț – Șase zile de distracție la ParkLake Shopping Center”