De Black Friday shopping-ul este în siguranță, la ParkLake Shopping Center, cu super reduceri și 3.500 de vouchere de cumpărături

Tradiția Black Friday continuă și anul acesta în siguranță, în ParkLake Shopping Center, unde, în fiecare week-end, de Vineri până Duminică, în perioada 13 – 29 noiembrie, iubitorii de shopping sunt așteptați să petreacă un Black Friday într-un cadru sigur, cu reduceri de până la 50% și șansa de a câștiga unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 RON. Continue reading „De Black Friday shopping-ul este în siguranță, la ParkLake Shopping Center, cu super reduceri și 3.500 de vouchere de cumpărături”

REGATUL MAGIC AL CADOURILOR – Noua colecție SABON pentru Crăciun

Ați început și voi să fredonați „It’s beginning to look a lot like Christmas”? La Sabon atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă te învăluie de la începutul lunii noiembrie. Doar așa vei avea timpul necesar să explorezi cu migală întreg universul de cadouri Sabon. Pășește împreună cu cei dragi în regatul de poveste al celor mai frumoase momente. Continue reading „REGATUL MAGIC AL CADOURILOR – Noua colecție SABON pentru Crăciun”