De Black Friday shopping-ul este în siguranță, la ParkLake Shopping Center, cu super reduceri și 3.500 de vouchere de cumpărături

Tradiția Black Friday continuă și anul acesta în siguranță, în ParkLake Shopping Center, unde, în fiecare week-end, de Vineri până Duminică, în perioada 13 – 29 noiembrie, iubitorii de shopping sunt așteptați să petreacă un Black Friday într-un cadru sigur, cu reduceri de până la 50% și șansa de a câștiga unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 RON. Continue reading „De Black Friday shopping-ul este în siguranță, la ParkLake Shopping Center, cu super reduceri și 3.500 de vouchere de cumpărături”

REGATUL MAGIC AL CADOURILOR – Noua colecție SABON pentru Crăciun

Ați început și voi să fredonați „It’s beginning to look a lot like Christmas”? La Sabon atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă te învăluie de la începutul lunii noiembrie. Doar așa vei avea timpul necesar să explorezi cu migală întreg universul de cadouri Sabon. Pășește împreună cu cei dragi în regatul de poveste al celor mai frumoase momente. Continue reading „REGATUL MAGIC AL CADOURILOR – Noua colecție SABON pentru Crăciun”

Campania antidrog: D.R.O.G – drame, regret, opțiuni greșite

În București, în perioada 5 octombrie – 15 noiembrie se desfășoară proiectul ”D.R.O.G – drame, regrete, opțiuni greșite” realizat și susținut de Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural al Sectorului 1, cu scopul de a informa și de a preveni dramele care pot rezulta din consumul activ de substanțe psihoactive în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 14-18 ani. Continue reading „Campania antidrog: D.R.O.G – drame, regret, opțiuni greșite”

TOMMY HILFIGER SE ANGAJEAZĂ SĂ PROMOVEZE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR ÎN CADRUL MODEI ȘI INDUSTRIILOR CREATIVE

Pe data de 31 mai 2020, designerul american Tommy Hilfiger a cerut o schimbare îndrăzneață în sprijinul Mișcării Black Lives Matter, afirmând: „Ceea ce se întâmplă nu este în regulă. Avem nevoie de acțiune.” Continue reading „TOMMY HILFIGER SE ANGAJEAZĂ SĂ PROMOVEZE REPREZENTAREA MINORITĂȚILOR ÎN CADRUL MODEI ȘI INDUSTRIILOR CREATIVE”

Vrem să fii în siguranță #nu doar acasă – Cu ParkLake și Glovo ai 20% discount la comenzile pentru acasă

Începând cu data de 26 iunie, ParkLake Shopping Center a lansat în colaborare cu Glovo România o campanie care vine în sprijinul tuturor celor care doresc să aibă acces la preparatele culinare preferate din restaurantele favorite. Continue reading „Vrem să fii în siguranță #nu doar acasă – Cu ParkLake și Glovo ai 20% discount la comenzile pentru acasă”