André Rieu și Orchestra Johann Strauss, un concert aniversar transmis la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More invită iubitorii de muzică și spectacol la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii – concertul lui André Rieu de la Maastricht va putea fi urmărit pe 22 și 23 iulie. Transmisiunea este completată de filmări exclusive pentru publicul din cinematografe.

Continue reading „André Rieu și Orchestra Johann Strauss, un concert aniversar transmis la Grand Cinema & More”

12 ore de mișcare, peste 50 de instructori și multă distracție în aer liber, la cea de-a cincea ediție a World Class Fitness Festival, din București

World Class România, lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă, organizează duminică, 11 iunie, cea de-a cincea ediție a World Class Fitness Festival, din București, în Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Șincai.

Continue reading „12 ore de mișcare, peste 50 de instructori și multă distracție în aer liber, la cea de-a cincea ediție a World Class Fitness Festival, din București”

Cel mai mare parc acvatic din Romania se redeschide pentru un nou sezon de distractie

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania, isi redeschide portile pe 9 iunie 2017. Divertiland este un concept unic in Romania, oferind de 5 ani incoace bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras devenind, astfel, destinatia perfecta pentru vara.

Continue reading „Cel mai mare parc acvatic din Romania se redeschide pentru un nou sezon de distractie”