Cea de-a sasea editie Romanian Design Week are loc in perioada 19 – 27 mai 2018

Expoziția centrală RDW – cel mai mare eveniment multidisciplinar din România, din cadrul festivalului Romanian Design Week – va reuni peste 150 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români și va putea fi vizitată în perioada 19-27 mai, la Palatul Telefoanelor – una dintre cele mai emblematice clădiri ale Bucureștiului, situată pe Calea Victoriei, în Cartierul Creativ. Continue reading „Cea de-a sasea editie Romanian Design Week are loc in perioada 19 – 27 mai 2018”

În concertul de la București, EDVIN MARTON va cânta la o vioară, cu o poveste impresionantă, evaluată la 7 milioane de dolari

Cu ocazia concertului pe care îl va susține vineri, 20 aprilie, la Sala Palatului din București, îndrăgitul violonist și compozitor Edvin Marton va interpreta în premieră mondială piese de pe noul său album, la o vioară Stradivarius evaluată la 7 milioane de dolari. Continue reading „În concertul de la București, EDVIN MARTON va cânta la o vioară, cu o poveste impresionantă, evaluată la 7 milioane de dolari”

Finn Crisp prezintă 7 beneficii ale consumului de secară în dieta zilnică

Secara a devenit o cereală foarte populară în prezent, datorită studiilor care au demonstrat numeroasele ei avantaje, atunci când o includem în dieta zilnică. Deși este strâns asociată cu grâul și orzul, este superioară celor două, deoarece este mai dificil de rafinat și, astfel, se păstrează mai mulți din nutrienții acesteia. Continue reading „Finn Crisp prezintă 7 beneficii ale consumului de secară în dieta zilnică”