Stilul absolut întâlnește confortul de lux – ECCO ANINE SQUARED

Ce îți dorești de la o nouă pereche de încălțăminte? Un look fermecător? Confort maxim indiferent de drum sau vreme? Ce spui dacă ai putea să ai toate acestea într-o singură pereche? A venit momentul să încerci ANINE SQUARED de la ECCO, inovația ta favorită în materie de shoes în sezonul acesta. Continue reading „Stilul absolut întâlnește confortul de lux – ECCO ANINE SQUARED”

Colecția FeminIN – zece cărți de referință ale literaturii române – continuă la Editura Publisol cu un roman de excepție: PATIMI, de Sofia Nădejde!

Editura Publisol marchează primăvara lui 2021 printr-o colecție de cărți dedicate femeii. Colecția FeminIN cuprinde zece volume de referință ale literaturii române. Continue reading „Colecția FeminIN – zece cărți de referință ale literaturii române – continuă la Editura Publisol cu un roman de excepție: PATIMI, de Sofia Nădejde!”

Aleksandrina Mihaylova anuntă lansarea magazinului LOVA, un boutique menit să fuzioneze cu îndrăzneala, imaginația și sensibilitatea

Sâmbătă, 27 martie 2021, designerul Aleksandrina Mihaylova a lansat magazinul LOVA din str. Benjamin Franklin nr.9, un boutique care a luat naștere prin reinventarea stilurilor clasic și modern, cu interpretarea neoclasicismului. Continue reading „Aleksandrina Mihaylova anuntă lansarea magazinului LOVA, un boutique menit să fuzioneze cu îndrăzneala, imaginația și sensibilitatea”