Actorul Mihai Bendeac lansează împreună cu mama sa, Emilia Bendeac, cartea autobiografică Jurnalul unui Burlac: Conversații cu mama.

Una dintre cele mai cunoscute figuri ale showbizului românesc, actorul Mihai Bendeac, își lansează joi, 10 decembrie, la ora 10.00, cartea autobiografică. Ea va fi disponibila atât online, pe site-ul editurii Bookzone, cât și în librării din toata țara. Continue reading „Actorul Mihai Bendeac lansează împreună cu mama sa, Emilia Bendeac, cartea autobiografică Jurnalul unui Burlac: Conversații cu mama.”

”Care dintre noi?” un film de Chris Simion – Mercurian despre cancer ca oportunitate, cu Maia Morgenstern, Marius Manole, Ilona Brezoianu, Crina Semciuc

Într-un salon de chimioterapie, unde o zi se trăiește cât o viață, unde se desenează uși când nu există niciuna și unde oamenii văd raze de soare chiar dacă nu există ferestre, cinci personaje cu experiențe diferite de viață reușesc în final să vadă situația în care sunt ca pe o oportunitate. Continue reading „”Care dintre noi?” un film de Chris Simion – Mercurian despre cancer ca oportunitate, cu Maia Morgenstern, Marius Manole, Ilona Brezoianu, Crina Semciuc”

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! – Volumul al III-lea din îndrăgita serie de romane de dragoste scrise de Megan Maxwell – acum și în România, prin Editura Publisol

Cere-mi ce vrei! este, fără îndoială, un roman îndrăzneț, în care senzualitatea și frumusețea dragostei sunt teme recurente. Continue reading „Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! – Volumul al III-lea din îndrăgita serie de romane de dragoste scrise de Megan Maxwell – acum și în România, prin Editura Publisol”

„Cere-mi ce vrei, acum si oricand!” -Volumul 2 din celebra serie de romane romantice semnata Megan Maxwell, acum si in Romania

Editura Publisol a lansat recent „Cere-mi ce vrei, acum si oricand!”, cel de-al doilea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice „Cere-mi ce vrei!” semnata Megan Maxwell. Recent, Versus Entertainment si compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe seria Cere-mi ce vrei!. Continue reading „„Cere-mi ce vrei, acum si oricand!” -Volumul 2 din celebra serie de romane romantice semnata Megan Maxwell, acum si in Romania”