TROPICAL WEEKEND

Mamaia, Constanta

13 – 16 iulie

50% reducere cazare
20% reducere restaurant

De joi până duminică, spunem povești tropicale cu iz sărat de Mare Neagră la Nayino Resort Hotel ****, o nouă locație situată în nordul stațiunii Mamaia, la mai puțin de 100 de metri de plaja Năvodari.

Vă așteptăm la evenimentul de deschidere cu o ofertă specială:

  • 50% reducere la cazare în perioada 13-16 iulie (80 euro/ dubla/ noapte/ mic dejun inclus )
  • 20% reducere la restaurantul Nayino
  • acces gratuit la Cocktailul de deschidere, open bar și tasting menu
  • acces gratuit la evenimentele speciale: concert live, Party by the Pool cu Dj
  • acces gratuit la proiecţie de film şi cursuri de yoga

Nayino Resort Hotel **** vă aduce în această vară prospețime, simplitate și rafinament prin liniile arhitecturale și elementele de décor inedite, răsfățul gastronomic à la carte de inspirație mediteraneeană, grădinile exterioare și terasele înierbate, cele două piscine, una pentru adulți și alta pentru copii, lounge-ul cu vedere panoramică.
Alegeți acum una din cele șase tipuri de camere twin, double, junior suite, stil lodge sau apartament și vă veți putea relaxa într-un paradis tropical în care motivele naturale se îmbină armonios cu mobilierul și dotările de cea mai bună calitate.

Descoperiți un nou concept de vacanță la Nayino Resort Hotel **** și bucurați-vă de un spațiu armonios alături de familie, prieteni sau parteneri de afaceri.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile. Pentru informaţii legate de achiziţionarea pachetelor promoţionale, vă rugăm contactaţi-ne la: rezervari@nayino.ro

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *