Saptamana irlandeza la The Harp Irish Pub & Restaurant

1, Bibescu Voda Street, Bucharest

Incepand de luni, 12 martie si pana duminica 18 martie, la The Harp Irish Pub & Restaurant incepe saptamana irlandeza, punctul culminant al acesteia fiind sambata seara, St. Patrick’s Party cu Publika & NO Stress.

Ca in fiecare an, in aceasta perioada se petrece in stil irlandez cu bere buna, whiskey irlandez, preparate irlandeze delicioase si 2 concerte inedite sambata, 17 martie:
🎶 Trupa Publika – 20.00
🎶 Trupa No Stress – 21.30

Capul de afis al serii este trupa #Publika, care va sustine un recital de exceptie, tribut marilor artisti irlandezi, precum U2, Simply Red,The Cranberries,Reammon si multi altii.

St Patrick’s Day este cea mai importanta sarbatoare irlandeza, celebrata cu muzica de calitate, voie buna si Guinness din belsug in intreaga lumea.

Strange-ti toti prietenii si nu rata sarbatoarea irlandeza a anului! Ia-ti si palaria si tricoul preferate, nimic nu este prea mult pentru aceasta super petrecere, asa ca da frau liber imaginatiei.

Echipa The Harp a pregatit surprize, premii si bere muuuuulta!
Saptamana ce urmeaza vor exista si oferte special: la orice preparat culinar irlandez comandat, clientul va primi din partea casei o bere Guiness.

Rezervari: 0735 554 455
Facebook/Instagram: @theharpbucharest

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *