Orange celebrează 10 ani cu The Prodigy

Piata Marii Adunari Generale, Chisinau

La Orange celebrăm 10 ani de reuşite împreună cu The Prodigy.

=============================================

Despre eveniment:

Vino sâmbătă, 3 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, la un concert incendiar marca The Prodigy pentru a sărbători împreună cea de-a 10-a aniversare Orange în Moldova.

Surprizele frumoase de la Orange nu se termină aici. Concertul va fi deschis de un alt artist de talie internațională, identitatea căruia va fi o surpriză. Pentru a afla cine este, te îndemnăm să urmăreşti pagina evenimentului cât și pe https://www.orange.md/prodigy/

Despre artist:

The Prodigy a influențat generații întregi, cu peste 30 de milioane de CD-uri vândute în întreaga lume și numeroase premii muzicale câștigate.

The Prodigy este creditat ca fiind unul din pionierii genului Big Beat, care a avut o popularitate mainstream între anii 1990 și 2000. Însă de-a lungul istoriei, trupa nu a cântat doar în acest stil, ci și-au manifestat „nestatornicia” prin abordarea diverselor stiluri muzicale. Au abordat stiluri de la rave și hardcore techno până la big beat și rock electronic.

Trupa a evoluat inițial în scena rave underground la începutul anilor 1990, iar de atunci au obținut o popularitate globală și un renume mondial. Pe durata existenței sale, grupul a câștigat numeroase premii muzicale, printre care două “BRIT Awards” pentru cea mai bună formație dance britanică, trei premii “MTV Video Music Awards”, cinci premii “MTV Europe Music Awards” și două nominalizări la premiile “Grammy”.

Supranumiți “Nașii genului Rave” și “Prima trupă dance pentru publicul alternativ”, The Prodigy rămâne una dintre cele mai de succes trupe de muzică electronică din toate timpurile. Pe data de 3 iunie și tu vei avea ocazia să te încarci cu energia lor pozitivă într-un concert live excepțional.

Despre bilete:

Show-urile The Prodigy sunt unele dintre cele mai grandioase show-uri din lume și majoritatea sunt SOLD OUT. Similar evenimentelor trecute, Orange face acest show unic accesibil practic fiecăruia, minimalizând prețul biletelor. Beneficiază de această şansă unică şi asigură-ți din timp prezența la eveniment.

Exclusiv pentru posesorii unui număr Orange și doar pe 27 martie în magazinul Orange Smart Store, Shopping Malldova, între orele 16:00 – 21:00, vor fi puse în vânzare un număr limitat de bilete la preț promoțional.

Din 28 martie biletele vor fi disponibile în:

1. Orange Smart Store, Shopping Malldova, et. 3
Zilnic: 16:00 – 21:30

2. Orange Studio, str. M. Eminescu 60
Luni – Sâmbătă: 16:00 – 21:00
Duminică: 16:00 – 19:00

3. Orange Smart Store Botanica, bd. Dacia 27
Luni – Sâmbătă: 16:00 – 20:00

4. Orange Digital Shop Bălți, str. Independenței 24 (Patria)
Zilnic: 8:00 – 18:00

5. Orange Digital Shop Cahul, str.A. Mateevici 35
Zilnic: 8:00 – 18:00

6. Online pe: https://iticket.md/event/orange-celebreaza-10-ani-cu-the-prodigy

Prețul biletelor:

Pe 27 martie, biletele vor fi disponibile doar la prezentarea unui număr Orange și limitate la doar 2 bilete per persoană:

Main Zone – 100 MDL
Slam Zone – 200 MDL

Din 28 martie până în 26 mai inclusiv:

Main Zone – 200 MDL
Slam Zone – 400 MDL
Seat Zone – 700 MDL
Lounge Zone – 1500 MDL

Din 27 mai până în 3 iunie inclusiv:

Main Zone – 300 MDL
Slam Zone – 500 MDL

Urmăreşte pagina evenimentului şi pagina Orange pe Facebook pentru a afla toate noutățile – ne aşteaptă un eveniment deosebit cu o mulţime de oaspeţi speciali, principalul dintre ei fiind chiar tu.

Detalii suplimentare și informații utile pe pagina evenimentului.

Organizatorii evenimentului – NRG Events și Suhih Production.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *