The Motans LIVE at La Brasserie Bistro & Lounge

7-9 Soseaua Nordului, Bucharest

La Brasserie presents The Motans LIVE at La Brasserie Bistro & Lounge

Miercuri, 10 Ianuarie, te asteptam la La Brasserie Bistro & Lounge pentru un concert live plin de emotie si sentimente alaturi de cea mai iubita trupa a momentului, The Motans!

The Motans a luat nastere in Chisinau in septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune si scrie versuri.

► The MOTaNS – Versus [ http://bit.do/TheMOTaNS-Versus ]
► The MOTaNS ft. Delia – Weekend [ http://bit.do/TheMOTaNS-Weekend ]
► The MOTaNS – 42 [ http://bit.do/TheMOTaNS-42 ]

The Motans a aparut din necesitatea de a crea ceva special, din dorinta de a reda o muzica diferita care transmite emotii, stari. Denis face muzica din pasiune, nu are studii muzicale de specialitate, dar canta la chitara de peste 10 ani. Muzica The Motans se incadreaza in stilul muzical denumit de catre artist “rhythm and soul”.

“42” este prima piesa pe care a scris-o The Motans, o piesa conceptuala, compusa intr-un timp indelungat. “42” este raspunsul la viata, univers si tot restul, furnizat de supercomputerul “Gandire Adanca” (“Deep Thought”) din seria “Ghidul Galaxiei pentru autostopisti”, scrise de umoristul si romancierul britanic Douglas Adams.

“Versus” este primul single, lansat cu videoclip, scris si compus in 2-3 zile, o piesa cu caracter personal care a avut un impact puternic atunci cand a aparut pe YouTube.

La finalul lui 2016, The Motans lanseaza primul EP care include 5 piese si se numeste “Versus”. The Motans semneaza cu Global Records, casa de discuri ce are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss, Mira, Lori, Ivana, Vanotek, Yanka.

#LaBrasserieBucharest #LiveTheGoodLife #OnlyAtBrasserie #SoseauaNordului7

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *