Lansarea music-video-ului just A letter in regia Octavian Fînaru

Baneasa Shopping City - Grand Cinema and More, Sala Epika

Lansarea music-video-ului primului roman-scrisoare din toate timpurile, „A”, va avea loc marti, 24 Octombrie, ora 19:00, in cadrul Baneasa Shopping City – Grand Cinema and More, Sala Epika. Vizionarea music-video-ului va fi acompaniata de trupa Vunk, melodiile cantate de Cornel Ilie transmitand mereu un mesaj special publicului, iar in opinia lui Octavian, acestea sunt ca o marturisire directa a unor sentimente din carte si music-video transpuse pe intelesul tuturor.

Evenimentul este produs de ARTAVI Studios, companie canadiana fondata de un roman, iar viziunea companiei este sa puna Romania inapoi pe harta culturala a lumii. “A” este inceputul acestei misiuni, o scrisoare de dragoste de 200 de pagini publicata integral ca o carte care contribuie la dezvoltarea literaturii universale, aducand o noua specie in genul epic: romanul-scrisoare.

Music-video-ul just A letter, in regia lui Octavian Fînaru, cel care semneaza si textul scrisorii, este o introspectie in sufletul expeditorului, prezentandu-ne momente din povestea de dragoste pe care el si le aminteste in timpul scrierii scrisorii… Acesta va fi prezentat in noiembrie pe taramul Hollywood-ului, in cadrul American Film Market, in Santa Monica, Los Angeles, un festival international de film la care vor participa marii producatori si regizori ai lumii.

Regizorul si scenaristul Octavian Fînaru, impreuna cu o parte din echipa de productie a companiei ARTAVI Studios, va fi prezent la Los Angeles, pentru a lansa editia internationala a cartii – “A”. Romanul a fost lansat in Romania in luna iunie 2017, la Hotel Intercontinental, in trei editii: standard (tip plic), deluxe (plic din hartie manuala cu sigiliu cu ceara) si pergament (o rola de 15 metri care cantareste 3 kilograme).

Echipa pregateste atat un turneu national, in marile orase din Romania, cat si unul international, in orase precum Berlin, Rotterdam, Paris si Bruxelles.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *