Jardin Urbain: 13-16 Septembrie 2018

4 Liviu Rebreanu Street, Bucharest

☆ Stage ☆ Food Court ☆ Street Food ☆ Feeric set-up ☆ Cocktail bars ☆ Chill out zone ☆

Jardin Urbain este combinația perfectă între un festival gastronomic și un boutique-festival de muzică electronică, acel tip de festival boem în aer liber, intim și concis, cu o notă classy & chic ce oferă un line-up pe măsură. Jardin Urban promite și anul acesta să delecteze participanții cu o gamă largă din bucătăria națională și internațională și să ofere oportunitatea gurmanzilor să încerce cele mai noi trend-uri în materie culinară.

Festivalul înregistrează anul acesta a doua ediție, devenind un eveniment anual gastronomic și muzical de socializare foarte apreciat, care a adunat peste 20.000 de participanți încă de la prima ediție.

Festivalul se va desfășura în perioada 13-16 Septembrie 2018, locația aleasă de organizatori (o parte din echipa Nuit Sociale) fiind tot ParkLake (https://www.facebook.com/ParkLakeShoppingCenter/), o locație urban-cool amplasată în pitorescul Parc IOR, unul dintre cele mai frumoase parcuri Bucureștene.

Anul acesta organizatorii au adăugat line-up-ului muzical artiști ai cunoscutului label – CREW LOVE, artiști care se bucură de o imensă popularitate în rândul amatorilor de petreceri memorabile.

NO REGULAR PLAY https://soundcloud.com/noregularplay
NICK MONACO https://soundcloud.com/nickmonaco
WOLF + LAMB https://soundcloud.com/wolf-lamb

Resident Djs

BUBBLE BOY https://soundcloud.com/bubbleb0y
Radu Nicolaescu aka NADOO https://www.facebook.com/radu.nicolaescu.1?fref=ts
+ alți invitați surpriză.

Line-up-ul culinar al acestei ediții Jardin Urbain vă anunță meniul următorilor 13 participanți:
Arepas Colombianas / Bubble Waffle / Creperie de Paris / Flying Pig / Furgoneta Street Chefs / Gattini Pasta / Lazy Duck / Mexican Bizness / The Bun / Time In / The Buss Specialty Coffee / Vice Cream / Za German WurstWagen
Accesul la eveniment este GRATUIT.

Program:

Joi, 13.09. – 16:00-23:00
Vineri, 14.09. – 16:00-23:00
Sâmbătă, 15.09. – 11:00-23:00
Duminică, 16.09. – 11:00-23:00

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *