HumanCoffee Opening

8 Elena Cuza, Bucharest

HumanCoffee este o cafenea de specialitate deschisă de Ștefan Rebeja, dansator și tânăr antreprenor, care dorește să unească toți oamenii creativi și speciali în același loc pentru a savura cafea și a petrece un timp minunat împreună. Alături de RMSC, SOCATA, Gramma, TETO, PopCola, Garajul Francez, JAISSE, vă invităm la deschiderea localului @humancoffee.ro (Elena Cuza 8 ) duminică, 15 noiembrie.

Cafea delicioasă din partea casei, arome excepționale si muzică bună – toate acestea vor fi îmbinate la terasa @humancoffee.ro. Vom fi deschiși în intervalul 12:00 și 18:00 pentru ca fiecare dintre voi să reușească să ne viziteze. De asemenea, invitatul special este un Caricaturist care timp de un minut va desena caricatura dumneavoastră pe paharul cu cafea.

❗ Evenimentul va respecta normele sanitare și regulile de distanțare socială. Accesul se va face exclusiv cu măști de protecție, care vor fi purtate pe toată durata evenimentului. Nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) .

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *