Glamour Beauty Festival 2017

86 - 88, strada Lipscani, Bucuresti

Dacă ai fost încântată de ediția din 2016 a GLAMOUR Beauty Festival, pregătește-te de surprize și mai frumoase la ediția din 2017 a singurului festival dedicat frumuseții din România!

Răsfăț, ședințe de make-up și hair-styling oferite de branduri de top, masterclass-uri susținute de cei mai renumiți profesioniști din domeniul de beauty din România, speech-uri impresionante de la influenceri de top, cadouri deosebite și multă voie bună.

GLAMOUR Beauty Festival 2017 va avea loc în weekendul 13-14 mai în același loc special care ne-a cucerit și anul trecut: Hanul Gabroveni.

Biletul la GLAMOUR Beauty Festival va permite accesul la workshop-uri, o incontestabilă sursă de informații din domeniul frumuseții și nu numai, oferite de cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu, dar și accesul în zonele de răsfăț – sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling și multe alte surprize care îți vor oferi răsfățul pe care orice femeie îl merită.

Pe lângă toate informațiile pe care au ocazia să le afle și sesiunile de înfrumusețare de care se pot bucura, participantele vor primi și un goodie bag plin cu produse de frumusețe, vouchere și… un abonament la revista GLAMOUR pentru un an!

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *