Gala de binefacere by STEPHAN PELGER

Metropolis Center | West Wing | Building A | Ground floor

Stephan Pelger, alături de parteneri, își sărbătorește, din nou, anul acesta ziua de naștere într-un mod inedit, organizând o petrecere cu tema “James Bond and Bond Girl” în beneficiul programului “Zi cu fapte bune” al Asociației Spitale Curate.

Ca și în anii precedenți, invitații nu vor aduce cadouri ci vor dona o sumă pentru scopul caritabil menționat mai jos.
Evenimentul se va desfășura pe data de 26 octombrie, începând cu orele 22.30, la clubul LOFT și va avea ca scop strângerea de fonduri pentru a cumpăra costume de supereroi și prințese pentru copiii bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic București, Institutul Clinic Fundeni și Marie Curie cu ocazia petrecerii de Halloween de pe 31 octombrie.

Alături de Stephan vor fi prietenii de la LOFT, New Dental, Marionnaud, Bombay Saphire, Best Value și Avantura Travel.

Despre Asociația Spitale Curate

Asociației Spitale Curate este o Organizație Non-Profit deschisă în anul 2014 care se ocupă cu dezvoltarea și întreținerea de proiecte de sănătate dedicate cu precădere pacienților bolnavi de cancer din București. Principalul proiect al asociației este “Zi cu Fapte Bune”, program care susține copiii bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic București, Institutul Clinic Fundeni și Marie Curie.

Despre Stephan Pelger:

Stephan Pelger este un designer și filantrop român de renume internațional, crescut și format în străinătate, revenit în România, care crede în succesul pornit din valorile sănătoase pe care le are, în adevăr, perseverență și “încăpățânarea” de a-ți urma calea, în pași mici, dar constant, făcuți corect. Stephan crește permanent prin creațiile sale, dar și prin faptele cărora li se dedică total.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *