Food Circus Grand Opening – Noul trend urban

2, George Constantinescu street, Bucharest

Circul este din cele mai vechi timpuri una dintre cele mai accesibile metode de divertisment, iar FOOD CIRCUS își imprimă propia amprentă în acest domeniu de activitate, în stil gastronomic însă.

FOOD CIRCUS este o zonă food market, inedit amenajată și amplasată în mijlocul marilor corporații ale Bucureștiului în platforma Pipera, care își anunță marea deschidere în perioada imediat următoare, între 20 – 24 septembrie 2017 cu program zilnic între orele 12.00-22.00.

Este un concept nou și original în București al trend-ului urban street food și propune o alternativă mai ales pentru gurmanzii și amatorii de preparate delicioase care doresc să “manânce bine” dimineaţa, la prânz sau seara împreună cu colegii de serviciu într-un ambient ludic și adecvat aranjat pentru a savura mesele principale ale zilei.

Amenajarea locației este specifică și altor activități de entertainment, organizatorii dorind sa dezvolte și un alt trend, un fel de “chit-chat after work” pentru toți cei care își doresc câteva momente de relaxare alături de colegi, prieteni și de ce nu alături de familie, după o zi de birou. Astfel, pe viitor, programul de seară al FOOD CIRCUS va include și evenimente muzicale ambientale de genul jazz, live bands sau chiar piese de teatru scurt etc.

FOOD CIRCUS își deschide porțile larg zilele următoare și se bucură să îi aibă alături pe unii dintre cei mai vestiți preparatori de bucate stradale și anume:

Big John / Burger Van / Camionetta / Circus Pub / Cot Cot / Crepes Charmes / Delicii pe Roți / Drunken Squid / Duma’s Van / Fritto Van / Furgoneta / Kurtoseria / La Finca by Alioli / La Nu Stiu Cine / Moritz Eis / Mr.Cannoli / Naked Potato / Plăcinte Boierești / Rolls / Smokin’ Pig / Switch Morn / Time In / Victorița Pescarița

Noi vă asteptăm la masă! Voi asteptați-vă la momente de destindere binemeritate.

Intrarea este liberă.

Adresa: Strada George Constantinescu nr.2, sector 2 – Platforma Pipera

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *