Biciclete vintage, rare și extrem de valoroase, într-o expoziție unică la Sun Plaza

Sun Plaza, Bucuresti

Este timpul să vorbim despre biciclete! Dar nu despre orice fel de biciclete, ci despre câteva modele de colecție. În perioada 12-28 mai, Sun Plaza găzduiește cea mai originală expoziție de biciclete vintage, fiecare având la bază o poveste.

Expoziția se numește ”Pedalează înapoi în timp”, iar printre cele 20 de super biciclete expuse, toate în condiție originală, se regăsesc modele precum Scapin Competițione din 1979 – un vehicul cunoscut pentru eleganța și perfecțiunea lui, renumit printre colecționarii din întreaga lume, Chesini Model X Uno 1983 o bicicleta foarte rară, fabricată dintr-un oțel extrem de ușor, un must have pentru fiecare pasionat sau entuziast de ciclism de epocă ori Tommasini Model Super Prestige 1987- un model rutier de curse fără compromisuri.

Toate aceste bijuterii pe două roți, plus o serie de tricouri purtate de diverși cicliști la diferite competiții, îi vor impresiona chiar și pe cei mai pretențioși road bikeri. Cele 20 de modele, extrem de valoroase, nu pot fi atinse de vizitatori, ci doar privite.

Sâmbătă, 13 mai, în cadrul expoziției va fi o sesiune de live painting pe bicicletă.

Așadar, urmează două săptămâni interesante pentru toți cunoscătorii și pasionații de biciclete! Dacă ești unul dintre ei, vino și ”Pedalează înapoi în timp”!

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *