Anonymous & Younivers Pres BCD 2017 w Los Suruba / Livio & Roby

Younivers Summer Club, Piata Presei Libere, nr. 1

Anonymous & Younivers Summer Club anunță desfășurarea celei de-a saptea ediții a petrecerii Behind Closed Doors, în data de 2 septembrie a.c., eveniment la care vor fi prezenți artiști cunoscuți ai momentului, DJ internaționali și români de excepție, ce vor evolua, timp de 24 de ore, pe cele două scene amenajate special.

Conceptul petrecerilor Behind Closed Doors a aparut acum 4 ani, fiecare ediție aducând elemente noi și surprinzătoare atât în ceea ce privește locația, cât și privitor la artiștii invitați.

Anul acesta, cap de afiș sunt celebrii Los Suruba, ce ne-au fermecat cu muzica lor încă de la primele ediții ale petrecerilor Anonymous și care, în continuare, nu se opresc din a-și surprinde publicul. După o vară în care numele lor s-a aflat pe afișul cluburilor din Ibiza, duo-ul compus din Delmar Dos Santos și Alvaro Muñoz revine la București pentru o edtiție Behind Closed Doors cu totul specială.

Line-up-ul este completat de Anna Tur care ne va încanta cu un mix de sunete unice, ce duc la experiențe de neuitat pe ringul de dans. Anna și-a început cariera în 2010, iar pasiunea pentru muzică i-a făcut numele cunsocut în toată lumea, în prezent fiind DJ rezident al clubului Pacha din Ibiza și Managing Director al Ibiza Global Radio TV, una dintre stațiile radio-TV din lume dedicată muzicii electronice, care atinge lunar 12 milioane de ascultători pe Internet.

La actuala ediție Behind Closed Doors va fi prezent și duo-ul german Superlounge, ce și-a clădit un loc permanent în sfera muzicii electronice underground, captivând cu sunetele sale întreaga lume.

De asemenea, vor fi prezenți o seamă de artiști ai scenei electronice undergound romanești: Livio&Roby – duo-ul care, în 2004, și-a asamblat creativitatea, pentru a deveni una dintre cele mai solide și prolifice echipe de platan pe plan local și international-, completați de Piticu, Nu Zau, Sepp și Crihan, ce vor surprinde atunci cand vor urca la pupitru, datorită unui stil aparte de sunete minimaliste, house și techno. Mai mult, de pe scenă, Flowers Garden Oscar, Capote, Nocturno, Audiopulse, Livia Andrei, Pagal, alături de mulți alții, vor transmite energie și emoție prin difuzoare.

Participanții vor avea la dispoziție zonă de parcare, acces la piscină, bar și restaurant, precum și facilități VIP (VIP Zone, Parking Spot, Special Entrance). Biletele se pot achiziționa atât fizic (de la Younivers Summer Club și Magazinul Different Cut), cât și în format electronic (Eventim.ro, BLT.ro, myticket.ro, Livetickets.ro).

Prețul biletelor:

– 40 RON achizitionat fizic la Younivers Summer Club si in Magazinul Different Cut
– 40-45 online (Eventim.ro, BLT.ro, myticket.ro, Livetickets.ro)
– 50 Ron achizitionate in data de 02.09.2017 pana la orele 24:00
– 60 Ron achizitionate in timpul evenimentului incepand dupa orele 00:00
– 50 Ron achizitionate in ziua 03.09 incepand cu ora 08:00

Ediția 2017 a Behind Closed Doors va avea loc la Younivers Summer Club, în spatele Casei Presei Libere, un loc plin de magie și extrem de potrivit pentru petreceri.

Line-up :

🌿 OLIVES GARDEN ( Stage 1 )
Los Suruba
Livio & Roby
Anna Tur
Nu Zau
Piticu
Sepp
Crihan
Capote
Oscar

🌺 FLOWERS GARDEN ( Stage 2 )
Superlounge
Pagal
Bibi
Audiopulse
Nocturno
Livia Andrei
Christian Lepah

More artist : TBA

✨FACILITATI ✨
Parking Zone
Pool Access
Food Area

✨ FACILITATI VIP✨
VIP Zone
Parking Spot
Special Entrance

Informatii, bilete fizice si rezervari:
Valentin: 0726210028 // Ana: 0723741783 // Livia: 0728054716 // Miruna: 0721315547 // Bogdan: 0741111739

Nu uita: what happens behind closed doors stays behind closed doors.
#WeAreAnonymous

*Aceasta este o petrecere cu caracter privat. Prin urmare ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Persoanelor sub 18 ani le este interzis accesul.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *