SPEAK A DAT FRÂU LIBER EMOȚIILOR

Speak a lansat piesa “Să nu renunți”, o piesă din suflet pentru suflete, perfectă pentru perioada pe care am traversat-o în ultimul an.

Artistul lansează o încurajare către toți oamenii care își pierd speranța, să nu renunțe la visul lor și la tot ceea ce au învățat în copilările.

Piesa lansata de Speak este completată perfect de vocile copiilor de la corul Cantus Mundi ce amplifică emoțiile pe care artistul și-a dorit să le transmită ascultătorilor lui.

“Să nu renunți” este un mesaj universal pe care nu ar trebui să îl uităm și la care să ne întoarcem pe tot parcurul vieții.

“Mereu când îmi aduc aminte de ceva din copilarile, îmi aduc aminte cu vocea de copil, așa mi-a venit idea acestei piese. Când eram copil părea totul posibil și nu păreau să existe limite, iar asta se datora părinților care îmi dădeau tot timpul aripi și nu mă lăsau să renunț la scopurile și pasiunile mele.

Cu gândul la copilarile și la puterea de a face absolut orice s-a năsut și aceasta piesa, am vrut să transmit tuturor celor care îmi ascultă muzica, și nu numai, că nu trebuie să renunțe atunci când simt că nu mai pot.” a declarat Speak despre ultima piesă lansată.

Piesa “Să nu renunți” este scrisa de Speak, atât ca text, cât și ca muzica, iar la producție și-a pus amprenta și Max Kissaru.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *