Vitamin aqua – pentru adeptii unui stil de viata sanatos

Vitamin aqua reprezintă noua generație de băuturi răcoritoare care a atras publicul larg adept al unui stil de viață sănătos.

De la lansarea din 2015 și până în prezent, vitamin aqua s-a transformat practic într-o emblemă de lifestyle, în special în rândul tinerilor.

Brandul consacrat de ape cu vitamine adresează simultan un spectru larg de nevoi și preferințe ale consumatorului educat, informat și atent la ceea ce consumă.

vitamin aqua este o bătură răcoritoare din categoria premium accesibilă, cu funcționalitate benefică prin aportul de vitamine și minerale, fără conservanți și fără îndulcitori artificiali și scăzut în calorii. Brandul a construit în foarte scurt timp o relație solidă cu consumatorii din România, câștigând aprecierea publicului larg.

Cele cinci sortimente foarte cunoscute publicului (B+, Mg, C+, Zn și Ca) asigură un aport generos de vitamine și minerale, fapt ce le transformă în opțiuni ideale în orice moment al zilei, pentru orice activitate, pe parcursul întregului an.

Disponibilă și în varianta fără calorii, vitamin aqua zero oferă aceleași beneficii de aport nutrienți esențiali în varianta fără zahăr: B+ zero, Mg zero și Ca zero.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *