ÎMPREUNĂ dăruim zâmbete de Crăciun – Campania ShoeBox a ajuns la a 12-a ediție

Luna decembrie este luna în care facem bine! Pentru al 5-lea an consecutiv, ECCO se alătură ShoeBox – o campanie a solidarității, în care cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajută alți oameni.
De la lansarea ei, campania Shoe Box s-a bazat pe generozitatea clienților din rețeaua magazinelor ECCO și a reușit să colecteze peste 15.000 de cadouri, care au fost distribuite copiilor din toate regiunile țării, cu sprijinul partenerilor sociali.
Ca în fiecare an, în perioada 1-15 decembrie, toti angajații ECCO sunt implicați și susțin voluntar colectarea cutiilor în toate magazinele ECCO. Distribuirea acestora la nivel național se realizează împreună cu fundațiile partenere: Fundația Regală Margareta a României, Asociația CONIL, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Parohia Cojocna Cluj, Asociația Inimioare Fericite.

”Crăciunul înseamnă, în primul rând, bucurie. Înseamnă clipe de liniște și zâmbete, iar noi asta ne dorim. ShoeBox a devenit o campanie foarte dragă pentru ECCO, iar fericirea celor mici ne împinge de la spate ca în fiecare an să devenim tot mai buni și să reușim tot mai mult. De 5 ani, în luna decembrie, întreaga echipă ECCO este implicată în mod voluntar în acest proiect. Sperăm ca, și în acest an, împreună să facem fericiți cât mai mulți copii. ” – Victor Tighinean, Director General ECCO Romania.

Orice persoană care dorește să dăruiască zâmbete se poate implica în această campanie și poate oferi copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, un mic cadou împachetat într-o cutie de pantofi, urmând ca toate cutiile adunate să fie distribuite în perioada 16-24 decembrie.

Începând din anul 2015, în cadrul proiectului ShoeBox, se primesc doar lucruri noi, fără excepții, pentru a aduce un plus de fericire pentru cei mici.

Crăciunul acesta continuăm să oferim zâmbete!

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *