ALLUCINANTE, restaurantul cu iz italienesc din centrul Bucureștiului

Pe Calea 13 Septembrie 85, aproape de Palatul Parlamentului am descoperit un restaurant cu specific italian, Restaurant Allucinante.

La evenimentul pentru degustarea meniului au participat numeroase personalități, bloggeri și persoane specializate in domeniile lifestyle și food, printre care îi amintim pe Lili Sandu, Andrei Coman, Ionuț Sava, Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Manuela Lupașcu, Maria Pașca și Sensy.

Restaurantul Allucinante aduce aerul restaurantelor italiene, aici in mijlocul Bucureștiului, prin atmosfera intimă și liniștită, design-ul elegant si look-ul plin de rafinament pe care il afisează. Deși acesta nu este foarte mic, transmite senzația de intimitate și căldură , iar muzica te duce cu gândul la restaurantele italiene din anii ’80. Design-ul interior al restaurantului Allucinante a fost făcut de insuși proprietarul său, originar din Italia. Pereții în nuante de gri, cu inserții metalizate, canapelele din catifea, coloanele înalte și ghivecele cu măslini creeaza un spațiu echilibrat.

Meniul este unul diversificat și foarte atrăgător, asemanator cu cel al unui restaurant internațional. Nu lipsesc preparatele din carne: mușchiul de porc pe pat de cartofi Fontina cu ierburi aromate, mușchiul de porc cu guanciale, sos de ciuperci si piure de cartofi cu trufe, Saltimbocca alla Romana cu piure de cartofi si țelină și, bineînteles, preparatele din pui. Printre numeroasele preparate care se încadrează la “aperitive” amintim: halloumi la gratar, vănătă pane cu miere și brânză de capră și bruschette cu somon. Pe langă supele si salatele, care sunt foarte diversificate, meniul este bogat în dish-uri de pește și fructe de mare, printre care menționăm: tagliatelele facute în casă cu dovlecei și creveti, pastele cu fructe de mare și scoici, pappardellele verzi cu ciuperci de padure și trufe și pastele gratinate. Nici la capitolul desert, restaurantul Allucinante nu ramâne mai prejos, bucurandu-și clienții cu mousse de ciocolată albă, amaretti, Tiramisu, Cheesecake si Canoli.

Te invităm pe această cale, la Allucinante, pentru a avea parte de o experiență culinară deosebită.

Facebook/Instagram: @restaurant.allucinante
Adresa: Calea 13 Septembrie 85, București
Program: luni – duminică: 11:00-23:00
Rezervări: 0770 239 736

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *