Make-Up Before & After by Ana Cucuta

Ana Cucuta, este cea care face astfel de transformări incredibile, ne arata chiar pe ea, dar si pe modelele ei, cum putem sa luam “fete” diferite in functie de eveniment, starea de spirit si ceea ce vrem sa transmite prin machiaj. În timp ce unii artisti opteaza doar pentru un stil de machiaj, Ana este specializat atat în machiajul natural, glamour, cat si dramatic, transformând femeile în versiunea kardashiană a frumuseții – toate privirile furate, sprâncenele îndrăznețe și buzele colorate.

Pentru a evidenția talentul sau in machiaj, Ana a facut fotografii înainte și după machiajelor sale iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare.

„Când mă întâlnesc cu clientul meu, prima întrebare pe care o pun este pentru ce tip de ocazie isi doreste machiajul. De asemenea, îi întreb pe clienții mei dacă au solicitări specifice. De exemplu, dacă doresc un aspect natural sau dramatic. Apoi îi rog să-mi arate tinuta pe care o vor purta. Designul rochiei, detaliile acesteia cat si accesoriile contribuie la stilul pe care il voi aborda, si nu in ultimul rand, analizez trăsăturile faciale ale acestora pt a adapta tehnica morgologiei fetei lor, doar asa putem avea un efect spectaculos dar si o femeie superba. “

Mai multe informații si fotofragii gasiti pe Instagram @anamcucuta

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *