TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ EDIȚIA LIMITATĂ TOMMY JEANS FALL HERITAGE

Tommy Hilfiger anunță TOMMY JEANS Fall Heritage, o ediție limitată ce prezintă versiuni îmbunătățite ale celor mai iconice stiluri din arhiva brandului. Începând cu data de 29 octombrie 2019, seria de 16 piese destinate copiilor va fi disponibilă în România, în magazinele TOMMY KIDS selecționate.

Colecția TOMMY JEANS Fall Heritage transmite un sentiment de nostalgie, reimaginând fiecare stil consacrat pentru a rezona cu publicul modern de astăzi. În conformitate cu moștenirea mărcii, steagul iconic TOMMY JEANS este prezent în toată colecția selectată manual. Piesele-cheie pentru băieți includ o jachetă clasică, din denim, cu steagul brand-ului, reeditată cu căptușeală Sherpa, un popover puffer actualizat cu ceară și o cămașă polo atemporală de lână. Pentru fete, stilurile cheie includ un sacou din denim decupat, dintr-un material cu spălare ușoară, un puffer decupat din catifea, care transmite un sentiment de patrimoniu prin steagul binecunoscut și o cămașă tip rugby cu fermoar.

Fiecare articol vestimentar prezintă o etichetă unică Tommy Archive, transformând-ul în piesă de colecție proprie.

Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyJeans și @TommyHilfiger.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *