Anca Bucur a castigat pentru a 6-a oara „Miss Fitness Universe”

Sportiva Anca Bucur, originara din Targu Mures a castigat titlul de Miss Fitness Universe pentru a sasea oara. Concursul s-a desfasurat la finalul lunii iunie in orasul Miami din Statele Unite, unde Anca a fost cu sotul si copilul abia nascut.

Romanca a impresionat prin acest premiu, fiind la doar 9 luni dupa nastere si cu un program incarcat de mama, chiar si in timpul competitiei.

Dupa cum scrie chiar Anca pe blog-ul ei personal: ” Ce zi! Rareș s-a trezit toată noaptea, a plâns, adormea greu. Sincer nu ma gândeam ca am concurs, îmi doream doar sa îl liniștesc ca sa dormim, căci eram cu toții obosiți. Show-ul a fost diferit fata de alți ani. Ma refer la orele și ordinea categoriilor. Am concurat pe la 2 pm ora locală, cu prima proba (costumul de baie). Pe la 4 l-am alăptat pe Rareș, iar la 6 pm a fost runda 2, cu exercițiul de Fitness. In pauza dintre cele doua, ma împărțeam între cele doua lumi: backstage: corpuri bine lucrate și atleți pregătiți de competiție, și public: familia și prieteni apropiați. Parca ma deconectăm in momentul in care îl luam pe Rareș in brațe, îl schimbam sau hraneam. După care ma întorceam in zona plină de emoție și competiție.Am concurat in partea a doua a zilei, abia la 8 pm, iar corpul meu a simțit asta. Am început sa casc după ora 6 pm și ma simteam moale. Îmi simteam stomacul mic, aveam emoții mari. ”

Pentru antrenamente personale cu Anca Bucur, Miss Fitness Universe, o puteti gasi ca antrenor in cadrul complexului Stejarii Country Club, aflat in Baneasa, Bucuresti.

Fotografii realizate de: The Storyalist

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *