Tribut in memoria lui Karl Lagerfeld

Fix asa a sunat tema de la PittiUomo19 si s-a auzit si simtit puternic, prin fiecare por. Niciodata moda strazii de la PittiUomo nu au aratat mai clasica, mai simpla si mai minimalista decat anul acesta.

Karl a reusit sa inspire dincolo de granite si sa transmita mai departe putin din intreaga lui mostenire. Liniile minimaliste, nuantele de pamant, acel putin #jenesaisqoui si cateva detalii frantuzesti, toate s-au completat perfect si ne-au facut sa simtim prezenta memorabila a unui designer monument. Dincolo de amprenta lasata in domeniul modei, Karl va ramane vesnic un artist ce a schimbat lumea si ne-a insuflat ideea de ”Less is More”. Karl a fost la PittiUomo19 si asta s-a simtit in fiecare tinuta. Cumva, fara sa realizam, Italia a respirat putin din aerul francez. Inspirational pana dincolo de real, asa a fost PittiUomo anul acesta.

Pornind de la tributul in memoria lui Karl, la PittiUomo s-a concretizat dincolo de simtiri si intr-o opera de arta. Artistul de pictura stradala Endless a creat un portet al lui Karl care a fost plasat fix in inima PittiUomo.

Practic in toata Florenta s-a respirat, s-a inspirat si s-a trait Karl, in fiecare zi, in fiecare moment.

Creatia lui Endless a fost o prima ocazie dintr-o serie de evenimente dedicate marelui designer ce vor avea loc in toata lumea in cursul acestui an. Cam asa se simte inspiratia pana dincolo de limite si fix asa poate ajunge un artist sa schimbe lumea, iar Karl a reusit sa faca asta in fiecare zi a vietii lui si nu s-a oprit nici acum.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *