Delicatese de post la Restaurant Savart       

Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, între Piața Romană și Calea Victoriei, lângă Ateneul Român, mai exact pe strada George Enescu, nr. 2-4.

Aici o poți întâlni pe chef Manuela Paraschivescu, care a absolvit prestigioasa academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin: la Le Grand Vefour, sub îndrumarea lui Guy Martin, şi la Thoumieux, cu Jean-François Piège.

Pe lângă meniul rafinat, contemporan, uneori jucăuş, alteori sofisticat, cu preparate făcute de la zero în bucătăria restaurantului, în această perioada te poți răsfăța și cu delicatese prietenoase cu Postul Paștelui, precum salata Quinoa, Dahl Indian, Couscous sau budincă de tapioca cu lapte de cocos, confit de fructe exotice, ghimbir, lime, piper roșu și fulgi de migdale.

Pentru mai multe detalii si meniu:
www.savart.ro
Facebook/Instagram: @restaurantsavart

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *