Shiseido Spa at Stejarii Country Club – câstigătoare a 4 premii in cadrul galei Haute Grandeur Global Awards TM care a avut loc la Palazzo Versace Dubai

Recunoscută ca fiind cel mai prestigios eveniment din calendarul ospitalității de lux, gala Haute Grandeur Global Awards ™, organizată in 1 noiembrie la Palazzo Versace Dubai, reunește o listă de oaspeți VIP, oameni influenți și personalități de prestigiu. Gala celebrează cele mai bune experiențe de ospitalitate, recunoscând hoteluri, spa-uri și restaurante excepționale din lume.
Doar cele mai de succes branduri primesc premii pentru realizări excepționale și pentru cea mai mare contribuție la industrie.

In cadrul acestei gale, Shiseido Spa at Stejarii Country Club, singurul Spa Internațional din România care se află in inima Pădurii Băneasa din București, a câștigat 4 premii:

Best Country Spa – Romania, Best Day Spa – Romania, Best Destination Spa – Romania, Best Signature Spa Treatment – Romania.

Cele 4 premii i-au fost înmânate lui Sorin Vasilache, manager la Shiseido Spa at Stejarii Country Club. Sorin coordonează activitatea zilnică a Spa-ului, iar pasiunea pe care o transmite tuturor, la care se adaugă ambiția de a oferi clienților cele mai noi servicii din piață, sunt calități care au contribuit la câștigarea celor 4 premii.

Shiseido Spa își întâmpină clienții cu camere de terapie, o piscină de relaxare interioară, o terasă cu vedere la pădure, o cameră Zen cu paturi de apă și oxigenoterapie, un hamam, saune uscate și umede, un salon de frumusețe și un studio de wellness . Centrul spa are, de asemenea, o suită VIP care include un jacuzzi dublu, un spațiu dublu de terapie, o baie privată și dușuri, un pat de apă, un șemineu și o terasă privată cu vedere la pădure.
Meniul Spa de la Shiseido și tratamentele suplimentare promit să ofere relaxare atât pentru trup, cât si pentru suflet.
Aici, totul se face pentru a ajuta fiecare client să găsească calea către o stare de bine și seninătate.

Complexul de Agrement La Stejarii, care iși desfăsoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operațional Regional 2007 – 2013 si co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă si promovarea turismului, domeniul major de intervenție 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si creșterii calitații serviciilor turistice”.

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesați site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *