Atypic, un restaurant cu design aparte și bucătărie inedită

Restaurantul Atyipic este unul dintre cele mai noi restaurante de fine dining deschise în zona Floreasca a capitalei, un restaurant cu un design eclectic și cu o bucătărie aparte, atipică.

Având ca date tematice atât functiunea de restaurant, un meniu specific unei bucătării internaționale, cu influențe latino-americane și asiatice, cât și dorința obținerii unei atmosfere fresh, a luat naștere conceptul amenajării restaurantului Atypic.

În cadrul restaurantului Atypic ce se află pe Str. Constantin Aricescu 42, s-a creat un design fluid, regăsit pe cele două niveluri ale localului: parter și subsol, având ca nuanță predominantă verdele. Acesta se completează armonios cu lemnul ce încălzește spațiul interior, contrastând în același timp cu verticalitatea conferită de către pardoseala ceramică. Elementul central aflat la nivelul parterului este peretele tip “insulă”, finisat cu parchet industrial, ce îmbracă bancheta.

La nivelul subsolului regăsim o bucătărie deschisă, “open kitchen”, asigurându-se comunicarea între bucătărie și clienți, acesta fiind un element foarte la modă în restaurantele din toată lumea, conferind în același timp certificarea calității preparatelor în fața clienților cât și o relatie de intimitate intre chef și clienți.

Totodată și meniul este unul aproape unic în București, aparținând curentului NIKKEI, un curent ce are la bază bucătăria asiatică dar introduce influențe peruane și nu numai. Un nou meniu pentru această toamnă va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie, un meniu ce va defini mult mai bine conceptul și totodată se va încadra în totalitate în zona de fine dining.

Restaurantul Atypic își dorește să devină un reper în materie de restaurante cu preparate neconvenționale, un loc de întâlnire pentru pasionații de gusturi inedite dar în egală măsură fine și delicate.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *