TUDOR TENNIS TROPHY – Ediția 20

Turneul de tenis privat pentru amatori Tudor Tennis Trophy – “TTT20” este pe cale să înceapă, primul punct din programul turneului fiind ceremonia de deschidere și tragerea la sorți care vor avea loc miercuri 08.08 începând cu ora 20:00.

Turneul de tenis ce se află la a 20-a ediție, fiind fondat și găzdui de către Fam. Tudor încă din 1999. Turneul este organizat în parterneriat cu Club Besta, având și un puternic spirit social. În fiecare an Tudor Tenis Trophy alege să susțină un tânăr talent al tenisului autohton oferindu-i reurse financiare și nu numai, obținute ca urmare a sponsorizărilor și a donațiilor oferite de către persoane sau companii private.

 

Turdor Tennis Trophy găzduiește probe de simplu și de dublu. La proba de simplu, anul acesta, sunt înscriși 10 jucători care vor juca în două grupe, din care se califică câte doi în semifinale. Proba de dublu se joacă pe tablou eliminatoriu de 8 echipe.

Directorul de turneu al Tudor Tenis Trophy este Maria Tudor – fost Director General al Federației Române de Tenis și în prezent CEO al Agenției de management M16, fondată în 2017.
M16 are drept scop principal identificare de tinere talente din lumea sportului românesc, cu preponderență tineri sportivi practicanți de tenis, și susținerea acestora pentru un progres cât mai frumos în carieră, oferindu-le sprijin financiar și logistic pentru antrenament, deplasări și turnee.

În acest an TTT împreună cu M16 au ales să susțină un tânăr campion național și european, Ștefan Paloși, în vârstă de 18 ani. Stefan practică cu pasiune acest sport încă de la vârsta de 6 ani. Precum Simona Halep, Andrei Pavel și Horia Tecău, Ștefan este din Constanța și urmează cursurile liceului LPS Nicolae Rotaru, în paralele cu antrenamentele și turneele de tenis la care participă.

“Acest turneu a luat naștere în urmă cu 20 de ani din pasiunea pentru acest sport a tatălui, pasiune ce mi-a fost insuflată și mie de-a lungul adoleșcenței, ajungând în momentul de față să mă ocup de managementul acestui turneu prin intermediul companiei de profil pe care am fondat-o după ce am ocupat funcția de General Manager al Federației Române de Tenis. Am luat decizia de a mă implic activ, în mediul privat, pentru susținerea viitorului tenisului românesc. Am considerat că pot ajuta mai mult în acest fel. Așa a luat naștere și M16, agenția de management sportiv.” Maria Tudor – CEO M16.

Programul TTT de anul acesta:

* 08/08 — tragerea la sorți la care participă jucătorii, oficialii și partenerii
* 09 – 17/08 — meciuri TTT
* 18/08, finala de simplu TTT și Players Party la care participă jucatorii, oficialii, partenerii și alți invitați de marcă, aproximativ 150 persoane.

Premile oferinte cu ajutorul partenerilor și al sponsorilor în 2018 sunt în valoare totală de 40 000 lei. Mai multe informatii despre Tudor Tennis Trophy sunt disponibile pe site-ul oficial si pe retele de socializare facebook si Instagram.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *