Marius Moga lanseaza “Ma doare la bass” astazi in KAYO Garden

Joi, 21 iunie, va invitam la petrecerea oficiala de lansare a piesei “Ma doare la bass”. 

“Ma doare la bass” este o piesa pop, de vara, care iti da un vibe foarte pozitiv, te indeamna la curaj si indrazneala, la libertate si la fericire. 

La doar cateva zile de la lansarea videoclipului, piesa a intrat in trending aflandu-se, in momentul de fata, pe locul 3 in topul celor mai populare videoclipuri de pe Youtube iar pe data de 21 iunie, “Ma doare la bass” se va auzi live pe terasa KAYO Garden.

“Ma doare la bass” e o piesa care mie imi da o stare super buna si care sper sa fie pe placul oamenilor, sa ii binedispuna. Anul acesta, m-am bucurat cel mai tare de timpul petrecut cu familia mea de acasa si cu familia mea de la studio. Si se vad roadele! Printre multe proiecte cu artisti noi sau deja celebri, mi-am facut loc si pentru mine. Tot ce pot sa zic este ca “Ma doare la bass” e pentru toti cei pe care ii doare la bass.” – Marius Moga. 

Piesa este compusa si produsa in studiourile DeMoga Music si Studio 66 de Marius Moga, George Hora, Vizi Imre, Octavian Mihai, Marius “What’s Up” Ivancea si Gabriel Istrate.

“Ma doare la bass” este disponibila pe toate platformele digitale de streaming, iar videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music.


“Ma doare la bass” e o piesa care mie imi da o stare super buna si care sper sa fie pe placul oamenilor, sa ii binedispuna. Anul acesta, m-am bucurat cel mai tare de timpul petrecut cu familia mea de acasa si cu familia mea de la studio. Si se vad roadele! Printre multe proiecte cu artisti noi sau deja celebri, mi-am facut loc si pentru mine. Tot ce pot sa zic este ca “Ma doare la bass” e pentru toti cei pe care ii doare la bass.”, declara Marius Moga.

Piesa “Ma doare la bass” este compusa si produsa in studiourile DeMoga Music si Studio 66 de Marius Moga, George Hora, Vizi Imre, Octavian Mihai, Marius “What’s Up” Ivancea si Gabriel Istrate.

“Ii multumesc din suflet lui Marius Moga pentru ca m-a invitat sa cant alaturi de el pe aceasta noua piesa frumoasa, piesa care rezoneaza perfect cu sufletul meu care tranziteaza aceasta viata cu o durere la bass infinita!”, declara What’s Up.
“Ma doare la bass” este o piesa pop, de vara, care iti da un vibe foarte pozitiv, te indeamna la curaj si indrazneala, la libertate, la fericire, la sinceritate si la puterea de a fi independent, de a fi pe barba ta, refuzand presiunile din partea societatii.
“O piesa de bagabonti pe care ii doare la bass! Marius mi-a propus sa cant pe piesa asta impreuna cu el si What’s Up, iar in seara in care am auzit piesa, am si scris versurile, iar a doua zi am filmat. Pe viteza a fost totul si pe viteza sper sa ajunga si la voi.”, declara Shift.

Scenariul si regia videoclipului “Ma doare la bass” ii apartin lui Iulian Moga. In acest videoclip, fanii il pot vedea pe Marius Moga asa cum nu l-au mai vazut niciodata. Marius Moga a iesit din zona de confort si s-a deghizat intr-un bucatar mexican tatuat pe ambele brate, intr-un Marius Moga adolescent rebel, dar si intr-un Marius Moga la varsta a 3-a.

Cireasa de pe tort in videoclipul “Ma doare la bass”, o reprezinta aparitiile marilor actori Maia Morgenstern si Razvan Vasilescu. Cei doi actori joaca rolurile de parinti ai lui Marius Moga in videoclip si nu au ezitat sa il certe pe artist, ca niste parinti adevarati. La certuri, Marius Moga a raspuns, desigur, cu replica “Ma doare la bass”, fraza care va deveni cu siguranta expresia verii 2018.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *