Vacanță urbană pentru copii la Stejarii Country Club

Stejarii Country Club a lansat oferta pentru ediția 2018 a Summer Camp, un program desfășurat pe parcursul a 10 săptămâni, adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Acesta include o varietate largă de activități sportive outdoor pentru ca cei mici să se bucure de aerul curat din Pădurea Băneasa, dar si ateliere creative și excursii.

Tabăra urbană se desfășoară de luni până vineri, de la 8:30 până la 17:00. În tot acest timp, copiii vor fi în permanență atent supravegheați de către personal specializat și vor descoperi tainele fiecărui sport alături de instructorii profesioniști Stejarii Country Club.

,,Dorim ca Summer Camp-ul organizat la Stejarii Country Club să fie cel mai frumos cadou pe care părinții să îl poată oferi copiilor în acestă vară. Summer Camp este un program complex cu multe activități în exterior, un program care să aducă alături copii de diverse naționalități pentru o experiență de neuitat.”, afirmă Cosmin Hodor, manager sportiv al Stejarii Country Club.

Participanții vor avea ocazia de a practica multe activități sportive (tenis, înot, atletism, arte marțiale, golf, yoga, dans), precum și ateliere pentru dezvoltarea creativității, a limbajului și a gândirii (EDUCAfilm, origami, pictură și grafică, jocuri de societate). Copiii au acces la toate facilitățile premium ale clubului: terenuri de tenis, piscine, studiouri de arte marțiale și dans, Golf Driving Range și Kids Club, locul ideal pentru joacă. O altă activitate foarte apreciată la edițiile anterioare ale programului o constitue excursiile săptămânale organizate fie în locuri încărcate cu istorie (muzee, palate), fie la ateliere de cofetărie sau brutărit sau în locuri unde pot învăța multe despre plante și animale (zoo, Antipa, ferme de animale).

Mai multe informații și programul detaliat al Summer Camp-ului pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro.

Complexul de Agrement La Stejarii, care își desfășoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operațional Regional 2007 – 2013 și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritara 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de intervenție 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calității serviciilor turistice”.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *