Meet MOZZAFIATO RISTORANTE & BAR

Relaxati-va într-o experienta traditionala de luat masa în interior, cu un twist contemporan.

Bucurati-va de gustul ambiantei italiene care se îmbina cu caldura traditionala a interioarelor, îmbinand perfect simplitatea cu eleganta.

Ideea conceptului ”Mozzafiato” a luat nastere intr-o seara de vara, la o cina intre prieteni, care au vrut sa aduca gustul adevaratei bucatarii italiene in Bucuresti.

In momentul in care intri te vei simti inconjurat de o atmosfera prietenoasa si informala, dar sofisticata in acelasi timp atunci cand vei gusta specialitatile casei.

Preparatele noastre delicioase sunt realizate cu ingrediente proaspete si de calitate.

Lista noastra extinsa de vinuri va va permite sa alegeti vinul perfect pentru a insoti pranzul sau cina, impreuna cu o lista de cocktail-uri pentru a satisface nevoile dumneavoastra.
Fie ca esti aici pentru a sarbatori ceva special, cocktail-uri cu prietenii sau o seara intima pentru doua persoane, decorul elegant si ospitalitatea calda va crea un cadru perfect si de neuitat pentru orice ocazie.

”Mozzafiato Ristorante & Bar” va va oferi o experienta culinara de neuitat cu un personal calificat si atent la cerintele dumneavoastra.

Calea Floreasca 133-137
Bucuresti, RO
R: 0741 190 190

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *