Cutia cu poze. Pastrează-ți amintirile vii

În viața fiecăruia există evenimente mai mult sau mai puțin importante însă cu siguranță există și câteva pe care nu vrei să le uiți. Evenimente precum ziua în care îți unești destinul cu persoana iubită, ziua în care este botezat cel mic sau primul an alături de colegi la business-ul pe care l-ai visat încă din facultate.

Pentru toate aceste evenimente îți recomandăm un serviciu ușor de folosit și foarte util, pentru a putea păstra amintirea evenimentelor vie, pe birou, în raft sau într-un glosar cu amintiri.

Cutia cu poze, oferă servicii de instant printing prin intermediul aparatelor tip photo booth de ultimă generație sau prin intermediul totemelor hashtag(#) printing. În ambele cazuri utilizarea lor este simplă și rapidă. Fie că realizezi poza cu telefonul mobil iar apoi o încarci pe Instagram sau Twitter folosind în caption un hashtag prestabilit, fie că te pozezi cu ajutorul camerei profesioniste din interiorul cutiei cu poze, rezultatul final este același. Un moment din eveniment, la tine în buzunar.

Dacă organizezi în curând nunta, botezul copilului sau un eveniment special la birou, nu ezita să vizitezi site-ul www.vreaucabinafoto.ro.

Raspunde

comments

One thought on Cutia cu poze. Pastrează-ți amintirile vii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *