Baby Boutique Dorobanti – Cand copiii fac moda – Luxul la pret de outlet

Marti, 8 noiembrie, a avut loc deschiderea oficiala a Baby Boutique Dorobanti, primul magazin cu haine pentru copii de la marci renumite la preturi de outlet din zona. Conceptul Baby Boutique a fost implementat prima oara acum 4 ani in Pitesti, iar in aceasta vara a fost deschis si primul magazin in Bucuresti, in zona Dorobanti.

Magazinul ofera o gama larga de imbracaminte pentru copiii cu varsta de la 0 la 16 ani de la cele renumite marci, in magazine fiind disponibile haine de la branduri precum Armani, Moncler, Burberry, Dior, Simonetta, Pincopallino, Roberto Cavalli, Byblos, Hugo Boss, Moschino, Miss Grant etc.

© www.themoment.ro

Conceptul Baby Boutique a fost creat din dorinta de a aduce pe piata un business care sa le ofere parintilor posibilitatea de a cumpara pentru copii haine de calitate, dar la preturi accesibile. Calitatea hainelor care se regasesc in magazin fac din achizitionarea lor o investitie pe termen lung, totodata, preturile accesibile ofera posibilitatea unei categorii mai variate de client sa si le poata permite.

Printre vedetele care au dat curs invitatiei s-au numarat: Giulia Anghelescu Huidu, Diana Munteanu, Bianca Ionita, Rita Muresan, Doru Todorut, Andrei Vulpescu.

© www.themoment.ro

Parteneri: Luxury, socialagenda.ro, instilulmeu.ro, denisradu.ro, Eye Bar Agency, Morpho

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *