Soul dining – un nou concept lansat de restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu

Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cézanne- glamour de la cuisine by Cezar Munteanua lansat pe 19 octombrie un nou concept – soul dining–transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.

Pasionatii de gastronomie au savurat o selectie rafinata de canapé-urisi au asistat la un demo plating -crème brulée cu pere si sparanghel – realizat live de Chef Cezar Munteanu.

 Soul dining se traduce prin placerea de a gati si reprezinta un mesaj pe care il transmit dincolo de ceea ce regasim in farfurie. Este un nou concept pe piata din Romania care se diferentiaza prin creativitate, pasiune, emotie transmisa si prin ingrediente alese cu multa grija. Un concept nascut pentru cei ce au nevoie de o alta abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor.

 

Dincolo de usile bucatariei veti gasi oameni dedicati, pe care i-am invatat sa ofere know-how celoraflati la inceput de drum, asa cum si altii au impartit cu mine tainele bucatarieisi bucuria de a fi langa oameni, in mijlocul oamenilor.

chef-cezar-munteanu

demo-plating-by-chef-cezar-munteanu

 

Gatim cu inspiratie, cu zambetsi responsabilitate. Responsabilitate sociala. Proiecte precum „Sanatateaincepe din farfurie”,“Fii chef pe propriul tau destin”,“Sarbatorile sunt pentru toti”, darsi sustinerea altor proiecte sociale au venit din dorinta de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi,a declarat Chef CezarMunteanu.

Preparatele gourmet aufost insotite de bogatia aromelor din vinurileCramei Oprisorsi maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, iar cafeaua Nespresso a fost cea care arevigorat conversatiilediminetii.

Situatin Piata Charles de Gaulle,in imediata vecinatate a Parcului Herastrau, restaurantul isiasteaptaoaspetii cu o atmosferaceinvaluiein arta, prinsemineulimpunator sculptat de Constantin Brancusisireproducerea subtila a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.

 Info utile

  • Specific: International/Chic cuisine
  • Chef’sspecialities: Crème Brulèedinbranza de capra, sparanghelsi pere la gratar, Carppaccio de vitaumplutcucrema de busuioc, Budinca de ciuperci, Piept de rataglasatcu sirop de agave, polenta si sos de galbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel.Pentruevenimentedeosebite:ChileanSeabasscuspuma de migdale sa
  • Capacitate: 50 de locuri la parter;patrusaloanecu o multiplacapacitate de acomodare la etaj, terasa.
  • Ocazii:Pranz, cina, business meeting,aniversare, evenimente corporate/ private.
  • Pretmediumeniu: 150 lei

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat in Piata Charles de Gaulle nr. 3 si este deschis in fiecare zi intre orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervari: 0799.885.627.

Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook:

 

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *