Calatorie in viitor pe Promenada

Pe 29 iulie, Promenada și Masqué ne invită pe Terasa orașului să proiectăm viitorul alături de promotorul House-ului clasic, Roger Sanchez.

”Arta mea avansează neîncetat, fără a-și pierde cursul creat” spune Roger Sanchez, a cărui vibrație afectivă dată muzicii house a mișcat cele mai ”hot” pupitre din Ibiza, transformându-l într-un creator de tendințe în dance-ul universal. Așadar, pe Terasa Promenada, Sanchez aka The S-Man și setul său de un House clasic pur ne poartă într-o călătorie urbană în timp.

Terasa urbană este îmbrățișată și de acordurile nudisco electronica ale băieților de la Golan în formulă DJ Set, alături de proiectul nufunk house OK Corral, fondat de Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania și Thornado), precum și selectorii urbani Fouchat și Snups.

Pășim în viitor pe 29 iulie la ora 22:00, propunând pentru această seară de vară un dresscode Future Urban Chic, inspirat din entuziasmul de a descoperi mereu ce ne rezervă viitorul. Accesul se face doar pe bază de invitație. Un număr limitat de invitații sunt disponibile la Info Point-ul de la parterul Promenada Mall.

DRESSCODE: FUTURE Urban-Chic

Masqué pres. Roger Sanchez – Terasa Promenada

29 July at 22:00–5:00
29 July at 22:00 to 30 July at 5:00

Terasa Promenada
Bucharest, Romania

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *