Nu va asezati!

SCÁUN, scaune, s. n. I. 1. Mobilă, cu sau fără spetează, făcută pentru a ședea pe ea o singură persoană. Scamatorul, urcat pe scaunul lui, părea că se clatină. SAHIA, N. 69.  (DLRLC 1955-1957)

Ne tot place să sărbătorim creativitatea autohtonă cu scaun la cap. De aceea am decis să reunim (din nou) o selecție eclectică de design românesc de sine stătător, cu sau fără spetează, la care să vă invităm să nu vă așezați. De stat ne-am tot săturat, așa că mărșăluim înainte cu interpretările designerilor români pentru obiectul care cu mult înainte de a deveni un decor util, a purtat pe brațele sale statutul, rangul și demnitatea (a)șezătorilor săi. Departe de a ne lansa într-o urzeală a tronurilor, punem scaunele înapoi pe picioare și le reconfirmăm statutul de obiect numai bun de admirat și abia mai apoi de așezat.
Vă așteptăm la Carturesti Carusel între 20 Mai și 5 Iunie pentru o plimbare printre scaune, iar în seara de 23 sărbătorim vernisajul cu o degustare de vin oferită de prietenii de la 1000 de chipuri. Începem distracția de la 19:00, cu vedere la Carusel.

Vă rugăm nu vă așezați #2 – Design românesc de sine stătător

20 may at 19:00

Carturesti Carusel
Lipscani 55, 030033 Bucharest, Romania

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *