Sarbatoarea designului romanesc

 

Evenimentele Dizainăr s-au concentrat întotdeauna pe interacțiunea dintre creatorii, producătorii și cumpărătorii de design iar anul acesta ducem această viziune mai departe. Anul acesta, în cadrul Romanian Design Week, Dizainăr sărbătorește designul românesc prin 3 petreceri tematice: CREEZ, PRODUC, CUMPĂR. Sub deviza

DESIGN.PARTY.REPEAT, pe 25 mai, 27 mai și 3 iunie, la magazinul Dizainăr sunt invitați aceia care cred deopotrivă în frumos și util și în capacitatea designerilor români de a le descoperi.

Prin CREEZ, Dizainăr vă propune să vedeți ce înseamnă actul creației în timp ce la petrecerea PRODUC vom pune mâna să producem împreună o instalație dedicată designul românesc. La ultima petrecere Dizainăr la Romanian Design Week 2016, CUMPĂR, întâmpinăm vara cu o petrecere în grădina din fața magazinului și cu o selecție de obiecte de design la un preț special.
———————————————————————————
Intrare: voi aduceți becuri funcționale, Dizainăr dă bere când terminăm treaba; bere spumoasă adusă de pe meleagurile Grolsch-ului. Ce vom face cu becurile e un mister ce se dezleagă la Dizainăr la Romanian Design Week.
CREEZ Party – RDW 2016

25 May at 19:00

Dizainar
Putul cu Plopi 17, 010177 Bucharest, Romania

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *