Festivalul frumusetii prezentat de Glamour

Participă la primul festival din România dedicat frumuseții – Glamour Beauty Festival! Rezervă-ți un loc prin achiziționarea biletului de intrare de mai jos și vei primi garantat un GOODIE BAG cu produse în valoare de peste 800 lei (se oferă în cadrul evenimentului).

La festival vei avea parte de răsfăț demn de o vedetă : sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling, sesiune foto, plus o mulțime de workshopuri cu cei mai buni specialiști din domeniul health&beauty.

Prețul unui bilet este de 199 lei pentru fiecare zi. Atât în data de 4 iunie, cât și în data de 5 iunie se vor ține aceleași workshopuri și se vor oferi aceleași goodie bag-uri.

Puteți cumpăra bilet pentru 4 sau 5 iunie și , în funcție de preferințele fiecărei persoane, există posibilitatea participării la festival în ambele zile,dacă se achiziționează bilete.

*În goodie bag este inclus și un abonament Glamour pe o perioadă de un an de zile. Pentru livrarea lunară a revistei, vă rugăm să completați câmpurile din secțiunea „Adresa de livrare”.

Raspunde

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *